Jom tengok apa yang pelanggan kami kata tentang FR Laptop Service

" Servis terbaik dan boleh dipercayai. Mula-mula ingatkan sebab motherboard, rupanya screen sahaja. Alhamdulillah FR maklumkan dengan sejujurnya. " - Muhammad Firdaus

Review 5 STAR di Fan Page FR Laptop Service

Madi Rashid - " Saya amat berpuas hati atas perkhidmatan @ layanan yang diberi. Menepati janji. So FR the best. TQ very much "

Shahrizam - " I am happy with their service, prompt, clear and excellent. Would definitely recommend their service to others. The cost is details and overall experience was great. Keep up the great work and that you for all that you do "

Mohammad Zairin - " Malas cakap. Tengok rate pun tahu kedai ni bagus "

Luqman Jauhari - " Repair cepat siap. Jujur. Service muslim yang tiptop. Yang penting boleh delivery lagi. Bukan senang nak jumpa. Tahniah.  "

M. Ismail Ali - " Good service and good after sales service. Very experience technician and the cost of repair very reasonable. "

Fyzal Hashim - " Alhamdulillah, laptop yang selama ini slow gila dah laju seperti baru. Harga pun berpatutan. Layanan pun baik. Highly recommended to others!  "

Muhd Alif Zulkifli - " Terima kasih diucapkan kepada FR Laptop Service. The best service that I ever had for my lappy. The best part is the price. Affordable! "

Hafizuddin Mansor - " Alhamdulillah service yang mantap dengan staff perkhidmatan yang cemerlang dan ceria. Dijanjikan collect laptop lepas 3 hari tapi terkejut dapat whatsapp untuk collect tak sampai 24 jam. Very good service!  "

Najib Nasir - " Got problem dengan keypad laptop yang tak function. Ternampak ada post pasal FR Laptop Service. Hantar dekat sana & baru tahu ada problem lain lagi. Thank you FR Laptop Service. Will come back kalau ada problem lain in future. "

Fikri Hamzah - " Perkhidmatan terbaik! Laptop saya siap format sebelum waktu yang dijanjikan. Teruskan komited memberikan perkhidmatan yang cemerlang. "

review fr laptop service_23