Scroll to top

Apa kata pelanggan kami

Testimoni

“ Layan staf yang profesional dengan service yang memuaskan dan berkualiti. Sangat recommended kepada semua. Selamat maju jaya dan menjadi one stop center terkemuka untuk service laptop. Terbaik. “

- Ahmad Syafiq Ahmad Tamerin

“Pengalaman saya dengan FR Laptop Service ini memang tip top. Tip topnya adalah, waranty yang diberikan oleh FR Laptop ialah sbanyak 5 bulan! Lebih lama dari warranty yang diberikan kedai sebelum ni. Perkhidmatan dari FR juga bagus sebab mereka sentiasa update status keadaan laptop saya. “

- Ali Safwan Jamaludin

“ Saya kira dah 4-5 kali ke kedai mereka di kampung pandan ni untuk repair beberapa laptop kawan-kawan ofis saya, mostly replace hard disk laptop. Harga berpatutan dan siap dalam masa 2-3 hari. Saya harap sangat kedai mereka ini boleh jadi lebih maju dan sukses bukan sahaja di Kuala Lumpur tapi seluruh Malaysia. “

- Faris Nasruddin Zainudin

“Kebetulan laptop memang mengalami masalah. Disebabkan jadual kerja yang tidak menentu saya memilih FR kerana ada khidmat penghantaran. Amat memudahkan saya. Saya berpuas hati dengan servis yang diberikan berharap orang ramai terus menyokongFR servis “

- Hanhan Fadzil

“ Khidmat laptop service terbaik masa kini. Cepat, mudah dan kualiti ”

- Nazrul Nizam

“ Kalau jauh pun saya pergi juga kat FR Laptop Service, brand loyalty dah sebab service FR Laptop Service ni cepat, harga berpatutan. Lepas tu siap dapat gift lagi, highly recommended! “

- Nina Ibrahim

“ Service sangat memuaskan. Dah 2 kali saya hantar repair. Terbaik. “

- Zamir Aziz

“ Penjelasan yang terperinci diberikan tentang masalah laptop customer dan beri solution yang memudahkan customer membuat pilihan yang terbaik. Team FR Laptop selalu update customer tentang perkembangan proses pembaikan laptop. Semoga terus sukses bisnes kalian dan ada penambahan cawangan di sekitar Lembah Klang “

- Zarool He Cham

“ Yeayyy laptop dah sihat. Thank you FR Laptop Service. Untuk korang yang ada masalah laptop/pc boleh la hantar repair dengan dorang. Dah la service tip top, staff dorang pun peramah. Siap dapat free gift lagi. Before ni runsing nak buat kerja pun susah. Tapi sekarang FR Laptop Service la penyelamat. “

- Fatin Nazyra Ishak

“ Bagai cinta pandang pertama, hati terus lekat padanya. FR itulah namanya. Cewah. Saya suka dengan keramahan kakitangan FR laptop service, ketelusan Saudara Nazim dalam memberikan khidmat nasihat dan pembaik pulihan laptop saya sangat memuaskan dengan harga yang berpatutan. Jazakallahu khairan FR Laptop Service. “

- Shidah Adam

“ Laptop saya kini seperti laptop baru! Perkhidmatan dengan didahului dengan nasihat dan pandangan dari pakar FR mengenai penyebab kerosakkan pada laptop saya. Syukur Alhamdulillah selepas saya terbaca promosi FR di facebook kerana saya tidak perlu lagi memikirkan untuk membeli laptop baru. ”

- Azlizan Norzizie

“ Pertama kali hantar laptop yang dah 4 tahun berhabuk dalam almari tu sebab tak boleh nak ON. Pengalaman berurusan dengan FR sangat ringkas dan mudah. Penerangan tentang masalah laptop sangat clear dan sangat mudah difahami. Belum pun sampai 48 jam, dapat mesej dari FR, laptop saya ready to pick up. Beyond my expectations! Lepas 2-3 hari dapat follow up mesej dari FR bertanyakan tentang keadaan laptop tersebut. Sangat berpuas hati dan akan terus support FR Laptop Servis. I will give double thumbs up. “

- Siti Nurhaniza

“ Servis dekat FR Laptop Service ni memang pure class. Baru je hantar laptop rosak tak sampai 24 hour dah call siap dan staff semua friendly dan ada warranty setahun untuk HDD yang saya tukar dan siap pasang OS win 7 dan antivirus. Harga repair memang berpatutan. The best laptop service in town. Keep up the great work guys. “

- Muhd Fadli

“ Good service and after sale service. Very experience technician, and the cost of repair very reasonable. “

- M. Ismail Ali

“ Perkhidmatan amat tip top, mesra pelanggan, disambut dengan senyuman. Laptop yang hampir untuk dibuang, berhabuk dan kipas sentiasa panas tapi selepas dihantar untuk upgrade dari 1GB ke 3GB terus boleh guna seperti baru dan laju. Harga pula amat lah berpatutan. Pekerja pun jujur. Terbaik. “

- Shah Najri

Bagaimana kami bantu anda hidup tanpa tekanan bila laptop ada masalah?

Hubungi Pakar

Untuk tahu masalah laptop anda.

Hantar Laptop

Gunakan khidmat runner atau walk in ke FR centre

Relax

Biar pakar selesaikan masalah laptop anda